Verlang jij ook naar meer positiviteit en een liefdevol leven?

Schrijf je dan in voor Dé Liefdesbrief!
Dé Liefdesbrief bevat inspiratie om te Leven uit Liefde en wereld mooier te maken, lees inspirerende artikelen op het platform leefuitliefde.nl, luister naar nieuwe afleveringen van de podcasts over Liefdevol Leven, bekijk leuke berichten op de Positiviteitslijn en blijf op de hoogte van de LeefuitLiefde Events.

– Leef uit Liefde is een beweging voor verbinding –

– Samen voor een mooiere wereld –

Ontvang Dé LiefdesbriefRegistreer je hier
Liefde is de enige kracht
Liefde is de enige kracht
Leef uit liefde dankbaar.jpg
Leef uit liefde dankbaar.jpg
Leef uit liefde accepteer
Leef uit liefde accepteer
Leef uit liefde dankbaar.jpg
Leef uit liefde

01

Wat we doen

Leef uit Liefde is een beweging met als doel je leven liefdevoller te maken. Door te Leven uit Liefde wordt de wereld mooier. Door elkaar en ook anderen te inspireren ontstaat er iets magisch.

We bieden een platform, app en (live) community waar wij mensen verbinden die Leven uit Liefde. Onze leden delen hun liefdevolle gedachtenspinsels en activiteiten om anderen te inspireren op de Positiviteitslijn. Ook organiseren we regelmatig live evenementen waar we elkaar in levende lijve ontmoeten en nemen regelmatig de Leef uit Liefde podcast op. Doe jij ook mee?

02

Onze wijze

Door te Leven uit Liefde wordt niet alleen je eigen leven mooier en waardevoller maar ontstaat er ook bewustwording bij medemensen die leven uit angst of in boosheid. Leef uit Liefde. Zonder voorwaarden en met goede intenties. Beoefen deze ‘way of life’ door het creëren van een positieve mindset en door tegen anderen vriendelijk en verdraagzaam te zijn. Geef elkaar oprechte aandacht en complimenten. Oordeel niet maar luister naar de ander. Wees behulpzaam en zorg voor de mensen om je heen. Zorg daarnaast ook goed voor jezelf. Leef gezond en beweeg.

03

Onze missie

Het verbinden van mensen die Leven uit Liefde. Straal liefde uit naar anderen en stel jezelf open om liefde te ontvangen.

Leef uit Liefde Podcast

Een serie gesprekken over Liefdevol Leven.

Iedere eerste zondag van de maand om 16.00 uur te Utrecht wordt er weer een nieuwe aflevering live opgenomen. Wil je aanwezig zijn bij de opnames? Mail ausma@leefuitliefde.nl

Dé Liefdesbrief ontvangen

Met enige regelmaat sturen we een mailing rond met een dosis liefde en positiviteit!

De Positiviteitslijn

Leef uit Liefde draait om vriendelijkheid, verbinding en liefde. We moedigen open en constructieve discussies aan, maar vragen je om je altijd respectvol te gedragen. Het gaat erom elkaar op een positieve wijze te benaderen. Om een ander de maat nemen of te overtuigen van je eigen gelijk kun je op andere platforms terecht. Dat wil Leef uit Liefde juist voorkomen. Waarschijnlijk is het helemaal niet nodig om dit aan jou uit te leggen. 

Leef uit Liefde positiviteitslijn

Live evenementen

Regelmatig vinden er Leef uit Liefde Evenementen plaats met interessante sprekers, leuke interviews en muzikale optredens.

Als lid heb je de unieke gelegenheid om jouw evenement aan te kondigen, zoals workshops, seminars of retraites die als doel hebben om mensen bij elkaar te brengen en hen diepgaande ervaringen te bieden in hun reis naar zelfverbetering, liefde delen en het mooier maken van de samenleving.

Leef uit Liefde events

Inspirerende Artikelen

Regelmatig verschijnen er nieuwe artikelen over bewustwording, zingeving, persoonlijke ontwikkeling en vele andere onderwerpen, waaronder ervaringsverhalen. De artikelen worden geschreven voor en door onze eigen leden met verschillende achtergronden.

– Ook jij kan auteur op Leef uit Liefde worden!

Leef uit Liefde artikelen

 Initiatiefnemer Willem Jan Ausma

Samen met zijn team draagt Willem Jan Ausma zorg voor deze mooie community. Spreek hem gerust aan IN de community. Hij heeft altijd genoeg liefde en ruimte voor je over in zijn leven. Lees HIER meer over Willem Jan en het Leef uit Liefde gedachtengoed.

Willem Jan Ausma