Werk samen met Leef uit Liefde

Bijdragers gezocht: Inspirerende schrijvers

Heb jij een passie voor liefdevol leven, innerlijke goedheid cultiveren en dankbaarheid beoefenen? Dan is dit je kans om je stem te laten horen en deel te nemen aan de Leef uit Liefde community die zich richt op het creëren van een betere wereld door te Leven uit Liefde.

Binnen de community heb je de vrijheid om te schrijven over wat voor jou belangrijk is. Deel jouw verhaal in de artikelen sectie over hoe je jezelf en de wereld om je heen blijft verbeteren en help anderen om hetzelfde te doen. Laat ons de momenten van dankbaarheid weten die jouw leven voorgoed hebben veranderd!

We zoeken inspirerende schrijvers met nieuwe ideeën en perspectieven die anderen vanuit positiviteit en liefde kunnen beïnvloeden met hun woorden. Ongeacht je achtergrond of ervaringsniveau, je bent van harte welkom om deel te nemen aan onze community.

Als je voelt dat je geroepen bent om te schrijven om anderen te inspireren en verandering te brengen, laat ons dan weten wie je bent en sluit je bij ons aan op deze reis. Laten we de wereld laten groeien met liefde! Stuur gewoon een mail naar community@leefuitliefde.nl

De auteurs die aan Leef uit Liefde verbonden zijn hier te vinden.


Bijdragers gezocht: Evenement organisatoren

Ben je een inspirerend individu of ondernemer met een passie voor spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en het samenbrengen van mensen? Dan is dit je kans om een positieve bijdrage te leveren aan Leef uit Liefde, een community toegewijd aan het leven vanuit Liefde.

Als evenement organisator heb je op Leef uit Liefde de unieke gelegenheid om evenementen te tentoonstellen, zowel onder de vlag van je eigen bedrijf als in samenwerking met Leef uit Liefde. Of het nu gaat om workshops, seminars of retraites, jouw evenementen zullen als doel hebben om mensen bij elkaar te brengen en hen diepgaande ervaringen te bieden in hun reis van zelfverbetering, liefde delen en wereldverbetering.

We zoeken gemotiveerde mensen die met hun creativiteit en organisatorisch talent nieuwe ervaringen kunnen creëren die anderen vanuit positiviteit en liefde kunnen inspireren. Of je nu een beginner bent in de branche of een doorgewinterde professional, je bent van harte welkom om deel te nemen aan onze community.

Als je je geroepen voelt om evenementen te organiseren die anderen inspireren en verandering teweegbrengen, dan willen we graag met je samenwerken. Laten we samen de wereld laten groeien met liefde! Neem contact met ons op. Stuur een mail naar community@leefuitliefde.nl