Steun Leef uit Liefde

Als initiatiefnemer achter de Leef uit Liefde community ben ik verheugd met de ongelooflijke groei van onze community. Een gepassioneerde groep die dezelfde doelen deelt om meer Liefde in de samenleving te brengen.

Om te blijven groeien en onze boodschap onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden, kunnen we de nodige steun gebruiken om te te groeien.

Wat doet Leef uit Liefde met je geld?

Met jouw bijdrage draag je direct bij aan de ontwikkeling en uitbreiding van onze community. Het is essentieel voor ons om onze boodschap verder te verspreiden en in contact te komen met meer gelijkgestemden die dezelfde waarden delen.

Om impact te blijven maken, hebben we jouw steun nodig in het verwezenlijken van onze missie. Elke vorm van donatie (eenmalig, maandelijks, kwartaal of jaarlijks) wordt echt gewaardeerd en zal worden gebruikt om onze community en doel te versterken. Dank je voor je loyaliteit en toewijding aan onze zaak. Samen kunnen we ongekende hoogten en onze doelen bereiken!

Hoe kan je steun betuigen?

We nodigen je graag uit om je steun te betuigen met een vrijwillige bijdrage. Klik hieronder op maandelijks of eenmalig en bepaal onderaan het bedrag dat jou het beste past.

Bedrag