Over Leef uit Liefde

Hoe het allemaal begon

Ik ben Willem Jan Ausma. Mijn levensmotto is LuL oftewel Leef uit Liefde. Leven uit Liefde betekent liefdevol zijn naar jezelf en naar anderen. Zonder oordeel, waardoor anderen niet langer overtuigd hoeven te worden van jouw gelijk. Op deze manier is er geen strijd meer is en daardoor ook geen onenigheid over het niet met elkaar eens zijn. “Ik hoor wat je zegt, ik ben het niet met je eens, maar het is goed zo”. Alle problemen zijn zonder strijd op te lossen. Het antwoord is Liefde. Als meer mensen uit Liefde leven, ontstaat er iets moois. Zowel op het persoonlijke vlak als in de samenleving. Iedereen wil een mooi en gelukkig leven. Leef uit Liefde helpt bij het vinden van een passende vorm en het verbinden met elkaar voor het creëren van een liefdevollere wereld. 

Willem Jan Ausma

Meer dan 25 jaar ben ik als advocaat onderdeel van het strijdtoneel in gerechtelijke procedures. Vele betrokken proberen ‘ermee weg te komen’, maar vaak is de uitkomst onbevredigend. Daar probeer ik verandering in aan te brengen. Dit proces heb ik in 2020 beschreven in mijn boek ‘Wat is Waarheid’. 

Mijn persoonlijke missie is anderen te helpen met het oplossen van juridische en persoonlijke problemen. Ik coach medemensen, geef lezingen, schrijf artikelen en organiseer bijeenkomsten en dansavonden.

Om een wezenlijke bijdrage aan de samenleving te leveren en mensen meer en meer met elkaar te verbinden, heb ik Leef uit Liefde opgericht. Een platform om mensen die uit Liefde leven of willen leven, verder op weg te helpen en anderen daarbij te betrekken. Samen met anderen kan Leef uit Liefde werkelijk het verschil maken. Ik ben dan ook druk bezig met het opbouwen van een Leef uit Liefde team.

De missie van Leef uit Liefde is om de wereld liefdevoller te maken

Een platform voor het verbinden van mensen die Leven uit Liefde. Door te Leven uit Liefde wordt niet alleen je eigen leven mooier en waardevoller maar ontstaat er ook bewustwording bij medemensen die leven uit angst of in boosheid.  Leef uit Liefde. Zonder voorwaarden en met goede intenties. Beoefen deze ‘way of life’ door het creëren van een positieve mindset en door tegen anderen vriendelijk en verdraagzaam te zijn. Geef elkaar oprechte aandacht en complimenten. Oordeel niet maar luister naar de ander. Wees behulpzaam en zorg voor de mensen om je heen. Zorg daarnaast ook goed voor jezelf. Leef gezond en beweeg. Straal liefde uit naar anderen en stel jezelf open om liefde te ontvangen.