ADEMSESSIES

.Just one conscious breath and you will enter a different dimension in your life

~ Eckhart Tolle

Onze adempatronen beïnvloeden ons meer dan we ons doorgaans realiseren. Ademen kan ons lucht, ruimte en een gevoel van vrijheid en diepe ontspanning geven. We landen dan in een staat dat je ervaart dat je bent, dat je bestaat. Niet goed ademen daarentegen kan ons een gevoel van benauwdheid, angst en inperking geven en maakt dat we op ‘overleven’ gaan staan. Oppervlakkig ademen is het begin van een aaneenschakeling van gebeurtenissen die een negatieve uitwerking kunnen hebben op ons lichaam, denken en geest.

Verbonden ademen kan daarom diep verrijkend zijn. Door verbonden ademen gaat je lichaam in een flow. Oude spanningen laten los, lossen op en transformeren in natuurlijke vitaliteit en levensenergie. Dit is wat we telkens opnieuw zien bij de deelnemers aan onze retraites, ademdagen en -avonden. Het lichaam gaat in een diepe staat van ontspanning. Daardoor worden oude fysieke spanningen losgelaten – spanningen die opgeslagen liggen in het oude brein en waar je met coaching en/of gewone therapeutische sessies niet bij komt. Dit maakt een verbonden ademsessie tot een ervaring die je rechtstreeks bij je eigen heelheid en vitaliteit kan brengen. Het maakt de herinnering in je wakker wie je nog meer bent dan alleen je kwaliteiten, overtuigingen, patronen, fysieke klachten, kortom je eigen persoonlijke geschiedenis. Zo bereik je diepere lagen in jezelf.

Quote van een deelnemer: de ademsessie die we in de training deden was één van de meest bijzondere ervaringen van mijn leven. Voor het eerst had ik het gevoel één te zijn met mijn lichaam. Dit heb ik nog niet eerder zo mogen ervaren. Achteraf bleek dat we bijna 2 uur geademd hebben – onvoorstelbaar. De tijd vloog voorbij. Ik heb een heel bijzondere energie mogen ervaren. Erica vertelde me dat dit de Kundalini energie was. Deze zorgde voor een ongelooflijk interessante interne dynamiek. Wat een cadeau. Dank je wel, Wilko.

Ademavonden >> AANMELDEN <<< let op locatie in Delft

De ademavonden vinden plaats op geregelde basis op donderdagavonden en worden begeleid door Marieke Rolloos en mijzelf.
Locatie: Atelier van Marieke, Rotterdamseweg 392 in Delft. Ingang is bij het blauwe hek. Daar kun je parkeren. Dan loop je naar de achterkant van het pand en loop je de trap op. De trap bevindt zich aan de waterkant. Parkeren is gratis. Tijd: 19.30 – 21.30 uur. Kosten 55 euro.

DATA 2024

21 mrt, 11 apr (vol), 6 jun, 5 sep, 4 okt, 31 okt, 29 nov, 12 dec

DATA 2025

16 jan 

Ademdagen >> AANMELDEN

Noordwijkerhout: woensdag 10 april 2024 (vol)

‘Ademmagie’ op basis van eeuwenoude Kundalini technieken, met Pepita Luiten
Locatie: Centrum Heal je Zelf, Herenweg 416, 2211 VJ Noordwijkerhout
Tijd: 10.00 – 16.30 uur
Kosten: € 150,00 incl. lichte lunch en excl. 21% BTW

Noordwijkerhout: woensdag 15 mei 2024

Ademreis – een reis door je lichaam met Deep Stress Relief en verbonden ademwwerk waardoor je op een diep niveau lichaam en geest kunt ontspannen, met Erica Rijnsburger en André Straathof
Locatie: Centrum Heal je Zelf, Herenweg 416, 2211 VJ Noordwijkerhout
Tijd: 10.00 – 16.30 uur
Kosten: € 150,00 incl. lichte lunch en excl. 21% BTW

Tags

Spiritueel
  • Tijd : 19:30 - 21:30 (Europe/Amsterdam)
  • Locatie : Herenweg 416, 2211 VJ Noordwijkerhout
  • Locatie : Atelier van Marieke

Locatie-informatie

Rotterdamseweg 392, Delft

Verwante gebeurtenissen

Workshops
Herenweg 416, 2211 VJ Noordwijkerhout

ADEMSESSIES

Workshops
Herenweg 416, 2211 VJ Noordwijkerhout

ADEMSESSIES

Workshops
Herenweg 416, 2211 VJ Noordwijkerhout

ADEMSESSIES