Derde Leef uit Liefde event 4 februari 2024

Derde Leef uit Liefde event

Manifesteren voor een mooiere wereld het centrale thema van dit al 3e Leef uit Liefde event.

Manifesteren voor een mooiere wereld is een getuigenis van de menselijke veerkracht en het onwankelbare geloof in de mogelijkheid van een betere toekomst. Het is een herinnering dat, wanneer wij met onze community leden samenkomen voor een gemeenschappelijk doel, er geen grens is aan wat bereikt kan worden. Een Leven uit Liefde.


De eerste drie gasten die hebben bevestigd zijn:

@gordon Volckmer heeft in 2009 Nieuwetijdskind Magazine opgericht voor mensen die het verschil willen maken. Die deel uitmaken van de nieuwe tijd die we samen creëren. Om vanuit bewustzijn, spiritualiteit en eenheid, te ontwikkelen, informatie te vinden en ervaringen uit te wisselen. Met de bedoeling jezelf te vinden en te mogen zijn, je te ontplooien, je eigen potentieel te ontdekken en te (leren) benutten en te verwezenlijken.

Hans Peter Roel is schrijver van diverse nederlandstalig boeken die bij menigeen op het nachtkastje liggen. Hans Peter Roel schrijft op een praktische en begrijpelijke manier. Hij heeft als missie mensen sterk te maken zodat ze het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Boeken van hem die verschenen zijn: Himalaya, Het zesde zintuig, Opzoek naar de hemel en De vierde dimensie.

Deze keer komt Hans Peter Roel met ‘Universiteit van het leven’. >>>> Ontdek de onbegrensde kracht van manifesteren Streef jij naar de ultieme liefde, financiële overvloed, of een diepgaande genezing? Verlang je naar een carrièreboost of zakelijk succes? Je toekomst manifesteren begint nu.

@erwin Steijlen verzorgt weer een altijd mooi en inspirerend optreden waarin hij zijn boodschap verpakt in een combinatie van zang, muziek en gedichten.

Erica Rijnsburger gaat eveneens vertellen over manifesteren. Erica is de oprichter van de Academie voor Bewustzijnsleer en Non-Dualiteit en eigenaar van trainingsbureau Elenchis en bewustzijnstrainer en schrijfster van de boeken Verborgen Wijsheid en Non-duale Wijsheid.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de theatergroep van Stichting Mae. Zij brengen prachtige liederen met een pakkende boodschap ten gehore.

Wees welkom In Utrecht, De Lik, Wolvenplein 27

Spreker

Erwin Steijlen

Mooie en inspirerend optredens

Gordon Volckmer

Spreker nieuwetijds.com

  • Datum : februari 4, 2024
  • Tijd : 15:30 - 19:00 (UTC+0)
  • Locatie : De LiK

Locatie-informatie

Wolvenplein 27 3512 CK Utrecht

Inschrijving Deadline Verlopen!!!

Organisatoren

Willem Jan Ausma

Verwante gebeurtenissen

Tweede Leef uit Liefde Event
Events
Beeldentuin Odijk

Midzomer Yoga Mini Retreat

Workshops
Atelier van Marieke

ADEMSESSIES

Workshops
Atelier van Marieke

ADEMSESSIES