Meet  & Greet – Margot Homan

Margot homan

Op zondagmiddag 26 november van 15 tot 18 uur heten wij u welkom bij een feestelijke Culturele Zondagmiddag in onze Odijkse dependance.

Te zien is een geweldige tentoonstelling van de beeldhouwster MARGOT HOMAN. Een kunstenaar die zoekt naar een uitdrukkingsvorm die de grenzen van de anatomie overstijgt. Margot is aanwezig en zal middels een vraaggesprek meer vertellen over haar werk. 

Ook zijn er optredens op piano en viool van een aantal jonge, virtuoze musici die stukken spelen van Italiaanse componisten.

Onze vaste, bevlogen wijnleverancier JOOST&JOOST laat u op deze middag graag kennismaken met 4 verschillende Italiaanse wijnen. Deze mogen wij schenken voor € 3,- per glas. Sommelier Joost is tevens kok en serveert rond 17 uur een kleine Italiaanse ‘bite’.

Het is voor ons helaas niet mogelijk een middag als deze geheel gratis te organiseren, vandaar dat wij een kleine entree heffen van € 5,-  p.p.  Zo weten wij ook beter op hoeveel aanwezigen wij kunnen rekenen. Bent u er graag bij, dan kunt u via deze link uw komst bevestigen.

Hopelijk tot dan!

Eric & Séverine Morren

Tags

Kunst Muziek
  • Datum : november 26, 2023
  • Tijd : 15:00 - 18:00 (UTC+0)
  • Locatie : Beeldentuin Odijk

Locatie-informatie

Achterdijk 44 3984 LE Odijk