Wat is liefde?

Wat is waarheid

Willem Jan Ausma richt zich met name op het strafrecht. Hij verstaat de kunst van het voeren van een pakkend pleidooi en heeft in menig spraakmakende zaak de rechters ervan kunnen overtuigen dat het wel eens anders kan zijn dan de visie van het openbaar ministerie. Willem Jan heeft het na 25 jaar over een andere boeg gegooid.

Dit proces heeft hij in zijn boek ‘Wat is Waarheid’ beschreven. Iedere verdachte heeft recht op een eerlijk proces. Dat is wat anders dan het recht om ermee weg te komen. Als het bewijs evident is, leidt zwijgen of tegen beter weten in ontkennen in de regel tot hoge straffen.

Hij vertelt niet langer volkomen ongeloofwaardige verhalen in de rechtszaal. In dergelijke zaken bieden procesafspraken, mediation en spijtbetuigingen meer soelaas.

Naast zijn werk als advocaat is Willem Jan docent en begeleidt hij zowel professionals als oud cliënten bij het oplossen van problemen en het creëren van een mooier leven. Hij is oprichter van het platform Leef uit Liefde waarvan het motto is LuL oftewel Leef uit Liefde.

Voordat u zich voor evenementen kunt aanmelden, moet u zich éénmalig registreren.

Bent u al geregistreerd? Dan kunt u hier inloggen.

Bekijk hier alvast een interview met Willem Jan: 

  • Datum : oktober 12, 2023
  • Tijd : 20:00 - 21:00 (UTC+0)
  • Reg. Uiterste datum : oktober 12, 2023 7:30 pm
  • Locatie : Kerkelijk Centrum Emmaüs

Locatie-informatie

Laan der Verenigde Naties 94, 6716 JE Ede

Verwante gebeurtenissen

Tweede Leef uit Liefde Event
Events
Beeldentuin Odijk

Midzomer Yoga Mini Retreat

Workshops
Atelier van Marieke

ADEMSESSIES

Workshops
Atelier van Marieke

ADEMSESSIES