Interview in de Elsevier

Interview in de Elsevier

Ik heb besloten niet langer degenen te dienen die ‘wegkomen’ met hun daden en ik heb me gericht op de boodschap van liefde en vergeving. Je zit nu op Leef uit Liefde, het platform om een liefdevollere wereld te bevorderen, het nieuwe roer van mijn levensschip. In dit interview in de Elsevier lees je een verhaal over verandering, menselijkheid en het streven naar een betere, vriendelijkere wereld.

Ausma: ‘Ik vind mezelf een leukere man geworden’ – EW (ewmagazine.nl)

18-05-2023 Utrecht Advocaat Willem Jan Ausma. Foto: Guido Benschop

Verwante artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dé Liefdesbrief ontvangen

Met enige regelmaat sturen we een mailing rond met een dosis liefde en positiviteit!

Bekijk je INBOX voor verdere instructies