Steeds meer in de bloei

Steeds meer in de bloei

Een heuse Liefdesbrief na alle “Valentijnsliefde” van de afgelopen week. Een dag van de Liefde is een mooie gedachte voor degenen die er te weinig bij stil staan dat het leven draait om de Liefde. Liefde is een breed begrip, er is veel over geschreven, gezongen en gesproken en het is niet in één zin te definiëren. Dat hoeft ook niet. 

Liefde kun je voelen. Dat gaat niet altijd vanzelf, maar door jezelf en de wereld om je heen, liefdevol te benaderen, ontdek je de ware betekenis. Zo raak je steeds meer afgestemd op de juiste frequentie, net als velen om je heen. Dan kun je echte verbinding maken en Leven uit Liefde. Meer is er niet nodig, je dient het alleen te zien. Liefde is het antwoord op de meeste problemen die we vaak ervaren. 

Zelf ben ik de Liefde steeds meer in mijn leven gaan ervaren en pas het toe in het dagelijkse leven. Met een liefdevolle benadering van medemensen en situaties, is het leven daadwerkelijk anders. Liefde kun je op vele manieren geven, maar minstens zo belangrijk is het om ook liefde te kunnen ontvangen. Daar was ik mij nooit zo van bewust, maar door mijn hart hiervoor open te stellen, komt mijn leven nog meer tot bloei. Hoe mooi is het om het daar met anderen over te hebben, ervaringen te delen en de vruchten daarvan te plukken. De vruchten bevatten weer zaadjes die her en der geplant worden, waardoor het bewustzijn dat feitelijk alles Liefde is, gaat groeien.

Sommige mensen om mij heen vinden het leuk, maar niet voor zichzelf. Ik zeg dan vaak dat ik het begrijp, maar dat ze nog niet zover zijn. Dat komt nog wel… En zo is het ook! Een andere manier van leven dien je zelf te ervaren en te ontdekken wat voor vreugde dit met zich mee brengt.     

Het doet mij dan ook ook deugd dat er steeds meer mensen zijn die anderen oprecht en geheel belangeloos helpen. Niet om er zelf beter van te worden. Geluk zit ‘m niet in veel geld verdienen maar in betekenisvol zijn. Dat hoeft niet groot te zijn Ik zie dat veelvuldig om mij heen. LeefuitLiefde voor een mooiere wereld.

Groet WJ @raadsman

Verwante artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dé Liefdesbrief ontvangen

Met enige regelmaat sturen we een mailing rond met een dosis liefde en positiviteit!

Bekijk je INBOX voor verdere instructies