Zielscontact met dieren

Zielscontact met dieren

In een wereld waar de grenzen tussen mens en dier steeds vaker lijken te vervagen, biedt dit artikel van @arinda “Zielscontact met dieren” een fascinerende blik op de diepe, vaak onverklaarbare verbinding die sommigen van ons met dieren kunnen ervaren. Door middel van gedachtencommunicatie, healing en zelfs contact met overleden dieren, onthult ze de rijke innerlijke wereld van dieren en de lessen die ze ons kunnen leren over liefde, verlies en het leven zelf. Dit artikel is een must-read voor iedereen die gelooft in de kracht van onzichtbare verbindingen en de ongekende mogelijkheden van zielscontact met onze dierlijke metgezellen.

Tijdens een van de wandelingen met de hond zag ik twee paarden in de wei staan.
Omdat ik het fascinerende dieren vind trokken ze mijn aandacht, door hun gedrag naar elkaar toe. Ze waren letterlijk en figuurlijk aan het bekvechten en voor mij was het duidelijk dat zij elkaar het licht in de ogen niet gunden. Om de vechtersbazen toe te spreken was geen optie, omdat ze beiden te ver bij mij vandaan stonden.

De volgende dag nam ik dezelfde route, om te zien hoe het met de paarden ging.
Schuchter, bleven ze op veilige afstand van mij. Dus, besloot ik, om dan in gedachten te gaan communiceren met hen. Ik gaf ze opdrachten die zij tot mijn grote verbazing ook uitvoerden. Dit was het begin van het verder ontwikkelen, van mijn gave om met de dieren te communiceren. Er kwamen dieren op mijn pad die mijn hulp of healing goed konden gebruiken en daarom bouwde ik een website, met hierin een contractformulier zodat men een foto, de naam en de vragen voor het het dier, mij konden toesturen. Via de foto van het dier, kreeg ik zielscontact.

Door vragen te stellen aan de dieren, kwam ik er vaak achter wat zij mankeerden en in sommige gevallen gaf ik de mens van het dier het advies om naar de dierenarts te gaan, zodat deze de klachten kon voorzien van een diagnose, nadat er door hen onderzoek was gedaan.

Zo was er een hond, die zichzelf een dromer vond. Zijn mensen dachten dat hij doof geworden was, omdat hij niet reageerde en het overschakelen naar actie was voor hem moeilijk. Hij vertelde mij, dat hij een impuls nodig had, om zijn aandacht te kunnen vestigen op de opdracht die hij moest uitvoeren. Hij gaf mij antwoordt in het contact dat ik met hem had. ‘Laat mijn mensen eerst in de handen klappen’. En dit werkte uitstekend voor hem. Soms ontstond er spontaan al contact met het volgende dier van de wachtlijst. Ze gaven mij dan alvast een aanzet tot de komende reading. 

Er was een veel eisende en brutale kat die het het wel eens tijd vond worden om een gesprekje met elkaar te hebben. Andere dieren waren weer heel eigenwijs en ze lieten mij dan weten, om op een ander tijdstip terug te komen, wanneer ik contact met hen maakte. 

De mooiste en leerzame readings waren met overleden dieren. Ze namen mij in het contact mee naar hun laatste moment van hun leven. Tijdens het zielscontact met een paard dat overleden was, liepen we samen in een bos. De sfeer was rustig en vredig, maar vooral heel sereen. Hij vertelde mij over zijn angst voor putdeksels in de weg en hoe hij, op een van zijn buitenritten op een putdeksel stapte dat los lag en daardoor veel lawaai maakte en hem vervolgens de stuipen op het lijf joeg. Even later, tijdens ons gesprek, nam hij mij mee naar de stallen waar hij een mooi plekje had en waar hij goed was verzorgd. 

Ik voelde dat er wat met zijn maag was en hij bevestigde dit. Hij kon niet meer op zijn benen staan en hij had het gevecht om beter te worden, verloren. Daarna nam hij mij mee naar zijn volgende leven, als merrie, die op latere leeftijd een veulen krijgt.
Een kat gaf mij een blik in de toekomst. Ze vertelde mij dat zij begeleidt werd door een albino kat, daar aan de andere kant van het leven en dat zij van hem toestemming had gekregen om haar mensen gerust te stellen. Er zou binnenkort een puppy bij hun in huis komen. Een half jaar later kreeg ik een mailtje met daarin de foto’s en de naam van de pup. Zij hadden haar de naam April gegeven, omdat zij die maand bij hen was gekomen.

Een heel bijzondere ervaring had ik tijdens het zielscontact met een goudvis. Zij wenste voortaan met Kaatje aangesproken te worden door haar mensen. Zij vond zichzelf een soort moeder-overste van de andere goudvissen in het aquarium en ze vertelde mij dat ze de andere vissen in het gareel diende te houden.

Dieren spiegelen hun mensen. Let daarom goed op de signalen die ze geven. Ze laten ons zien, waar de schoen wringt, qua gezondheid of in de relatie van hun mensen. Om elkaar in de waarde te laten en niet elkaar iets opdringen wat de ander beslist niet wenst. Zo kunnen zij tijdelijk in je leven zijn. Ze bieden troost en hebben ieder hun eigen missie. Als de opdracht vervuld is, gaan ze weer door naar een volgend leven, om ook daar hun diensten aan te bieden en dat is liefde, warmte en bescherming te geven. 
Vandaar ook dat sommige mensen in hun huidige poezenbeest Kitty, hun overleden Luna terug zien.

Laat onze huisdieren in hun waarde en hou het natuurlijke aspect in het oog. Vermenselijk een dier niet, maar laat een dier zich veilig en geborgen voelen. Behandel hen met zachtheid en niet met straf of norsheid, want dat verdienen ze niet.

Dit artikel is geschreven door Annelies, beter bekend en veelvuldig aanwezig op de positiviteitslijn als @arinda

Verwante artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Eén met de natuur Er is zoveel moois te zien Vooral als je de tijd neemt om het te zien Onthaasten is een mooi goed…

Dé Liefdesbrief ontvangen

Met enige regelmaat sturen we een mailing rond met een dosis liefde en positiviteit!

Bekijk je INBOX voor verdere instructies