Bewustzijnsontwikkeling

Bewustzijnsontwikkeling

Goed nieuws! Steeds meer mensen worden zich bewust van het feit dat het tijd is voor verandering waardoor het leven voor iedereen aangenamer wordt. Er is aandacht voor het milieu, gezondheid en geestelijk welzijn. Steeds minder mensen streven naar meer, meer, meer en steeds meer mensen hebben oprechte aandacht voor het welzijn van de medemens. Je zou het de nieuwe Verlichting kunnen noemen. We hebben nagenoeg geen invloed op de ellende in de wereld, maar wel op de wijze hoe we hiermee om gaan. Laat ik het ‘bewustzijnsontwikkeling’ noemen. 

Dat is een manier om op een positieve wijze een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld. Het hoeft niet groots te zijn. Het verschil kan ‘m al in kleine dingen zitten, zoals het niet meer kopen van allerlei spullen en kleding die je eigenlijk niet nodig hebt. Het consuminderen. Wellicht een druppel op een gloeiende plaat, maar als iedereen eraan mee doet, heeft het een groots effect.Dat geldt ook voor het eten van vlees en het uitbannen van onnodige plastic verpakkingen.

Ik zie om mij heen vele mooie initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Dat is ook wat LeefuitLiefde beoogt. Mooie ideeën en artikelen die anderen op weg helpen of blij maken, kunnen gedeeld worden op de Positiviteitslijn, waardoor de impact van het platform steeds groter wordt. Hoe meer mensen een bijdrage leveren, des te groter het effect. En vergeet vooral deze Paasdagen niet om gewoon lief te zijn.

Groet WJ @raadsman

Verwante artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dé Liefdesbrief ontvangen

Met enige regelmaat sturen we een mailing rond met een dosis liefde en positiviteit!

Bekijk je INBOX voor verdere instructies