De kunst van loslaten

Kunst van loslaten

LeefuitLiefde is volop in beweging! Steeds meer mensen doen mee om de wereld liefdevoller te maken. Als meer mensen uit Liefde Leven ontstaat er iets moois. Een ideologie die nagenoeg iedereen dient aan te spreken. 

Steeds meer mensen stappen uit de dualiteit en hoeven niet beter te zijn of meer te hebben dan de ander. We hebben genoeg en hoeven niet telkens meer van wat dan ook. Er is een bewustzijnsontwikkeling gaande die steeds meer navolging krijgt. De kernvraag die je jezelf kunt stellen is wat je nou, behalve Liefde, daadwerkelijk nodig hebt. Hopelijk kom je tot dezelfde conclusie als die ik heb getrokken, namelijk dat ik genoeg heb. Wat ik teveel heb, deel ik graag met anderen. Dan heb ik het niet alleen over materiele zaken maar ook over tijd die je met anderen deelt. In de duale wereld wordt tijd gezien als geld. Ik heb dat volledig losgelaten en dat geeft zoveel meer voldoening. 

Het loslaten van overtuigingen gaat niet van de ene op de andere dag. Het is een proces, maar wel een mooi proces. We hebben geleerd om op zoek te gaan naar de Waarheid, maar wat is Waarheid? Vele waarheden bestaan uit overtuigingen en niet uit aantoonbare feiten. Er kunnen verschillende waarheden naast elkaar bestaan en dat is prima. Veelal zijn we bezig de ander van onze eigen waarheid te overtuigen, maar dat is niet nodig. Wellicht wordt de echte waarheid ooit aan ons geopenbaard maar het kan ook zo zijn dat er geen echte waarheid bestaat. Als we die overtuiging loslaten is er ook geen dualiteit en kan de Liefde regeren. Dat is de verandering die de mensheid nodig heeft en wat LeefuitLiefde uitdraagt.

Verwante artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Dankjewel voor je mooie woorden. De laatste 2 zinnen is waar het allemaal om draait. Ik citeer:
    Als we die overtuiging loslaten is er ook geen dualiteit en kan de Liefde regeren. Dat is de verandering die de mensheid nodig heeft en wat LeefuitLiefde uitdraagt.

Dé Liefdesbrief ontvangen

Met enige regelmaat sturen we een mailing rond met een dosis liefde en positiviteit!

Bekijk je INBOX voor verdere instructies