Mijn Bijna-dood Ervaring 

Mijn-bijna-dood-ervaring

In dit artikel vertel ik je over een bijzondere ervaring die ik als kind had. Het is een onderwerp die liever vermeden wordt, men praat er niet graag over. Je wordt in de eerste plaats niet geloofd, je wordt in een hokje geplaatst en voor gek versleten. Het wel bekende “wollen sokken” en “zweefteef” verhaal. Toch, in een veilige ruimte, met gelijkgestemden, komen de verhalen los. Zo kwam bij mij de herinnering in alle hevigheid terug. Graag deel ik met jullie:

Mijn Bijna-dood Ervaring (BE)

Laat ik beginnen met het uitleggen, van hoe ik de dood, of naar de hemel gaan, altijd noem. In mijn beleving bestaat de dood niet. Je gaat alleen over in een andere dimensie. Daarom beschrijf ik de dood, als het overgaan, naar de andere kant van het leven. Met een bijna-dood ervaring mag je eventjes om het hoekje kijken. Het proces is in mijn beleving verschillend met het overgaan naar een andere dimensie, die blijvend is. Omdat dit een proces is van loslaten van het lichaam en daarom een langdurig proces is. En een bijna-dood ervaring gaat in een paar seconden, dus vliegensvlug, met dat verschil, je komt weer terug.

Pas later gingen de muntjes vallen

Een vriend van mij, vertelde over zijn unieke bijna-dood ervaring. Er gingen deurtjes open die hermetisch afgesloten waren geweest.  De herinnering aan deze ervaring, kwam in volle hevigheid terug. Ik werd heel emotioneel, door zoveel herkenning…

De andere kant van het leven waar ik een kortstondige tijd was, tijdens mijn jeugd, bestaat enkel uit liefde.  Er zijn bloemen te zien die behoorlijk uit de kluiten zijn gewassen.  Met kleuren, zo mooi en echt niet van deze wereld. Er heerst hier een serene sfeer, stilte alom. En na het bewonderen van al deze pracht, staat er plotseling een engel voor mij, die haar handen naar me uitreikt. Haar handen voelen warm en veilig voor mij.  Ze is gekleed in een donker roze gewaad, wat zich omsluit met een gouden ceintuur. Ze heeft heel lang golvend lichtblond haar. Ik zie geen vleugels, maar toch weet ik dat ze een engel is.  Samen lopen we hand in hand, door de mooie tuin. De wil is groot, om daar te mogen blijven, want het voelt zo goed.  De engel vertelde me dat ik niet kon blijven. En ik begreep het niet.

Liefdevol stuurde ze me terug

De engel vertelde mij dat er eerst nog taken vervuld dienen te worden, die in het leven nog op me wachten om uitgevoerd te worden. En liefdevol stuurde ze me terug, naar de plaats waar ik vandaan gekomen was… Dezelfde engel is vele malen aan mij verschenen, om me troost te bieden in moeilijke tijden.

Ik leefde. Naast mijn lichaam

Zo leefde ik daarna heel lang naast mijn lichaam, was ik niet goed geaard en voelde ik me daardoor totaal niet van deze wereld. Ik trok me vaak terug en had weinig vriendjes en vriendinnetjes, maar ik had wel veel plezier met denkbeeldige vriendjes. Door middel van een healingssessie, ben ik vele jaren later door mijn toenmalige vriend, weer terug in mijn lichaam geplaatst.  Nadien is er een wereld van verschil voor mij open gegaan. 

Ik voelde me anders

Ik voelde me totaal anders, zat goed in mijn vel en werd van een grijze muis een vrouw die weet wat ze wenst in haar leven en zichzelf ging leren kennen. Ik ben niet bang meer voor de dood,  alleen de manier waarop, daar ga ik maar niet aan denken. Mijn gaven ontwikkelden zich in een langzaam tempo en ze kwamen pas op latere leeftijd, in een enorme stroomversnelling. De taken die ik nog te vervullen heb, zijn me bekend en ik zal ze met Liefde voltooien.

Ik ben mijn vriend dankbaar, voor alles wat hij voor mij heeft mogen betekenen. Hij is nu daar, waar ik ooit was… Aan de andere kant van het leven, waar ik even om het hoekje mocht kijken, door mijn unieke bijna-dood ervaring.

Liefs Annelies 💞

Annelies is bekend in de community als @arinda

Verwante artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    1. Graag gedaan Sepp en dankjewel voor je reactie. Fijn om te lezen dat het herkenbaar voor je is. Niet iedereen begrijpt wat een bijna dood ervaring is, als je deze niet zelf hebt ervaren.

  1. Ook herkenbaar voor mij. Er zijn zoveel meer mensen onder ons dan we misschien denken. Mijn kadootje die ik heb gekregen uit mijn ervaring is dat ik die avond naar bed ging en de volgende dag opstond met wit haar. Dat voelde als een zegening.

    1. Wendy, had jij voor dat jij wit haar kreeg een bijna dood ervaring? Ik vind het heel interessant. Je mag mij privé schrijven als je dit wenst.💞🙏

Dé Liefdesbrief ontvangen

Met enige regelmaat sturen we een mailing rond met een dosis liefde en positiviteit!

Bekijk je INBOX voor verdere instructies